Туторијали

Едукативно катче, каде можете да ги најдете вашите одговори. Со помош на кратките видеа и фотографии сакам да го доближам професионалниот допир во вашите креации.

Совети и насоки за совршена линија на Вашата шминка како и идејни решенија за вашиот изглед при посебни прилики.

Совети и насоки за нега и одржување на вашата коса, како и кратки решенија со идеи на фризури кои можете сами да ги направите.

Низ лесна содржина , објаснети  се сите видови, форми и бои на нокти. Пронајди го твојот омилен изглед.

Несомнено е дека освен нашата воља и раце, за изработка на некои техники  потребни се и алатки.