шишки

Направи сама шишки

Фризeрката Michelle Fiona од салонот Harper Paige Salon  со седиште во San Francisco, дефинитивно може да се смета за експерт во областа фризура и шишки – на крајот на краиштата, таа ги разубавува Zooey Deschanel, Karen Elson, Amanda Peet, and Maggie Gyllenhaal И покрај тоа што цврсто препорачува… прочитај повеќе »Направи сама шишки