совети

Шминката ви го издава карактерот

Што открива шминката за вашиот карактер?   Жените ја изразуваат својата личност на многу начини: преку начинот на облекување, преку начинот на кој разговараат со луѓето, преку нивните интереси итн. Но, ништо не привлекува толку многу првично внимание како нивната шминка. Продолжете да читате ако… прочитај повеќе »Шминката ви го издава карактерот