нега

woman, lipstick, make-up

Блескав тен

Дали барате шминка со особено висока моќ на покривање, која ја прикрива нерамномерноста и прави нечистата кожа да делува порамномерно? Или претпочитате природна шминка која ја прави вашата кожа уште поубава.      Кој е вашиот избор? Без оглед дали течна основа, мус-шминка, крема за покривање… прочитај повеќе »Блескав тен