Мојот труд

Шминката од секогаш била моја сфера на интерес, затоа  контиунуираното надгадување и конзумирање информации на таа тема никогаш не престана.

Првиот курс за шминка го посетив во 1999 година, во студио ТОРЗО .

Веќе во 2000та година, го имав и првиот професионален ангажман , тоа беше музички спот за „Кометал шампионе“, во продукција на „Tomato production“.

Така и започна соработката  со Tomato production која траеше се до 2004тата  година, кога одлучив да излезам од продукција и работам како самостоен уметник.

Оттука  започнува соработката со сите останати продукции и Маркетинг агенции, од регионот и неколку интернационални.

# Идеа Плус
# New Moment
# Axis Production
# Quasar
# Division Production
# Република
# ДМФ Продукција
# Прва партизанска
# Наше Маало
# Скопје продукција

Веднаш потоа следи и агажмананот и соработката  со Сител телевизија, која трае од 2012/2017година.

Од 2012/2017 сум дел од тимот „Дневникот“ на Сител телевизија, како и многу други реклами во продукција на „Сител телевизија“.
Паралелно на горенаведените проекти, бев ангажирана и во политички кампањи каде мојата професија се трансформираше и специјализира за потрбите од тој домен.

Политичките кампањи, кратки и документирани филмови беа проектите кои ме оформија и кфалификуваа во професионален шминкер, со главна специјалнос „шминка пред камера“ кфалификуваа во професионален шминкер, со главна специјалнос „шминка пред камера“

Реклами

Комерцијалните реклами како проекти се најбројни во моето портфолио.

Филмска продукција

Во режија на наши продукции, сработени се картки и документирани филмови.

Музички спотови

Ангажирана во повеќе од 60 музички спотови, во соработка со наши и меѓународни уметници и продукции.

Познавајќи ја важноста на настаните од модата, покрај професионалните ангажмани во тој свет, независно имам подржано  и низа  манифестации, кампањи и проекти на млади уметници.

5/5
Модата е миновна. Стилот никогаш.
Coco Chanel