Филмска продукција

Во режија на наши продукции, сработени се картки и документирани филмови.

Имав особена чест да бидам дел од бројни спотови на Тоше проески како „Немаш ни благодарам“ во режија на „Tomato production“

„Кога ќе ви одземат сè, ќе ви останат двете раце, составете ги една до друга за молитва. Тогаш ќе бидете НАЈСИЛНИ.“
Тоше Проески

Let’s work together on your next web project

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.