Која сум јас

Моето постоење

Страста  за сè она што е убаво ме насочи  кон УМЕТНОСТА.

Љубопитниот карактер кој постави многу прашања за светот  ме насочи кон ФИЛОЗОФИЈАТА.

Насочените  истражувања ми дадоа ОДГОВОРИ.

Стекнував знаење и бев ангажрана во многу професионални и лични  проекти. На тој начин имав можност да го верифицирам моето знаење во ИСКУСТВО.

Синтеза  на моето 20 годишно работење е овој  Веб сајт кој изобилова со лесна соджина, составена од совети и насоки за тоа како да изгледате СОВРШЕНО И МОЌНО во секоја прилика.

Во што се разликувам...

Во несебичниот карактер и начинот на кој ја изразувам мојата креативност. БЕНЕФИТОТ од мојата посветеност и страст кон уметноста и филозофијата е МОЕТО ПОЗНАВАЊЕ и ИСКУСТВО во таа сфера.

Несебично го споделувам со Вас ова катче, кое е мој личен труд и го створив со цел да Ви го олеснам процесот на разубавување како и самото значење на поимот „УБАВИНА“?

Мојата визија

Ајде да бидеме КРЕАТИВНИ!

Да работиме заедно на твојот следен проект.

Едуцирај се, истражувај, вежбај, повторувај, греши и УСПЕЈ !

Постани сам свој мајстор со свои лични и независни трудови, реализирани во многубројни проекти.

Успехот ги следи упорните !

Ефикасна

Посветена

Квалификувана