Блог

wedding, cufflinks, black and white

Вистински џентлмен

Што значи да се биде џентлмен? Со текот на времето поимот џентлмен го менуваше своето значение. Кога зборуваме од историски аспект, титулата џентлмен на маж, беше дадена предвремено т.е била наследна. Мажите со родители кои биле богати и имале добра социјална положба, се сметале дека… прочитај повеќе »Вистински џентлмен

Шминката ви го издава карактерот

Што открива шминката за вашиот карактер?   Жените ја изразуваат својата личност на многу начини: преку начинот на облекување, преку начинот на кој разговараат со луѓето, преку нивните интереси итн. Но, ништо не привлекува толку многу првично внимание како нивната шминка. Продолжете да читате ако… прочитај повеќе »Шминката ви го издава карактерот